Інгредієнти
Овочі – будь-які (в більшій мірі морква) 500 г | |
Яловичина – 500 г | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Ріпчаста цибуля – 2 головки | |
Аніс – 2 шт (сухий) | |
Помідори – 0,5 кг | |
Коріандр – 10-15 шт | |
Вершкове масло – 20 г + 100г | |
Сир – 100 г | |
Спагетті – 200 г | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Порцій: 6 середніх порцій або 4 великі
Покроковий рецепт
Нарізати овочі.
М’ясо нарізати на дрібні шматочки.
Обсмажити на рослинному маслі.
В окремій сковороді обсмажити на вершковому маслі цибулю, порізану кільцями (для аромату я додаю коріандр і сушений аніс, зав’язаний у марлю).
Овочі, м’ясо, смажену цибулю перекласти в каструлю, залити водою (щоб приховувало). Тушкувати до готовності м’яса на слабкому вогні (близько 2-х годин). При необхідності підливати воду.
З помідорів зняти шкірку, перед цим опустивши їх на 1 хвилину в киплячу воду, потім в крижану (шкірка зніметься дуже легко). Нарізати помідори кубиками.
В спеціальне ситечко покласти аніс і коріандр (або інші спеції, які ви любите). Якщо немає ситечка, просто зав’яжіть вузликом у марлю.
Потім помідори змішати з цибулею і тушкувати на повільному вогні з додаванням прянощів і невеликою кількістю масла.
М’ясо з овочами посолити. В кінці готування ось що повинно вийти – вода повинна випаруватися (див. фото).
Тепер м’ясо з овочами і помідори з цибулею з’єднати, посолити за смаком, додати 100 г вершкового масла, перемішати. Додати трохи тертого сиру пармезан.
Відварити спагеті, викласти на блюдо. Зверху викласти готову м’ясну начинку. Посипати дрібно тертим сиром. Приємного апетиту!