Стейк-гриль з яловичини з травами, запечений у фользі

Стейк-гриль з яловичини з травами, запечений у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стейки з яловичини з травами – пікантне і соковите м’ясо на грилі. Це варіант приготування дуже ніжного м’яса – без запаху яловичини і жорсткості.

Покроковий рецепт

Промити свіжу яловичину, зачистити від жив і зайвого плівок. Нарізати м’ясо на шматочки, товщиною у два пальці. Натерти яловичі стейки сіллю і перцем, рясно змастити рослинним кукурудзяною олією. Посипати сушеним або свіжим чебрецем, розмарином і часником. Загорнути стейки у фольгу і відправити в холодильник на строк від півгодини до 12 годин.

М’ясо промариновано і готове до смаження. Перш, ніж готувати стейки, потрібно вийняти м’ясо з холодильника заздалегідь, щоб воно нагрілося до кімнатної температури.

Обсмажити м’ясо на сильному вогні по одній хвилині з кожної сторони.

Викласти м’ясо на фольгу, змащену маслом і відправити в розігріту духовку на десять хвилин.

Дати м’ясо відпочити п’ять хвилин під фольгою при кімнатній температурі. Нарізати яловичину на шматочки і подавати до столу з улюбленим соусом. Приємного апетиту!