Стейк зі свинини, тушкована в сметані

Стейк зі свинини, тушкована в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування цієї страви слід почати з правильної покупки м’яса. М’ясо повинно бути свіжим. Як у цьому переконатися? Досить просто подивитися на його колір. Якщо воно красивого рожевого відтінку, тоді м’ясо свіже, але, якщо відтінок зеленого або синього кольору, ні в якому разі не беріть дане м’ясо. Воно може містити в собі смертельні хвороби і бактерії. Можливо, у вас завалялося свиняче м’ясо в холодильнику. Тоді запам’ятайте, що в кінцевому підсумку м’ясо вийшло м’яке та ніжне, як свіже, розморожуйте м’ясо поступово. Спочатку поставте його в холодильник на весь день, після того як воно трохи відтане, можна покласти на стіл, щоб м’ясо размораживалось при кімнатній температурі.

Краще всього купувати м’ясо з невеликим жиром на ньому. Жир дозволить зробити м’ясо набагато соковитіше і ніжніше.

Покроковий рецепт