Миємо й сушимо м’ясо. Нарізаємо його на стейки. Викладаємо на м’ясо, сметану і все ретельно перемішуємо. Залишаємо в холодильнику на дві години. По закінченню двох годин дістаємо м’ясо.
Далі потрібно розігріти сковорідку налити туди соняшникової олії. Коли масло нагрілося, кладемо м’ясо і смажимо до золотистої скоринки з обох сторін. Далі додаємо трави і прянощі (для м’яса, на свій смак). Якщо м’ясо не готове (це залежить від товщини шматків), можна додати води і тушкувати кілька хвилин до випаровування рідини. За п’ять хвилин до приготування додаємо ще трохи сметани і все перемішуємо. Смак м’яса виходить дуже ніжним і м’яким.
Корисні поради:
1. Для приготування свинини вибирайте те м’ясо, яке найсвіжіше.
2. Намагайтеся солити м’ясо по закінченню готування, щоб м’ясо не стало твердим і жорстким.
3. Під час гасіння м’яса можна додати часточки апельсина, щоб смак мав цитрусові нотки.
Свинина смажена на сковороді в сметані – дуже смачне блюдо для вас і ваших близьких. Воно сподобається і стане улюбленим завдяки своєму легкому приготування і мінімальним витратам. Приємного апетиту!