Квасоля стручкова – 2 чашки | |
Вода – 1 ст. л. | |
Часник – 2 зубчики | |
Бальзамічний оцет – 2 ст. л. | |
Базилік – жменя (листя) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Мигдальні горіхи – 2 ч. л. (шматочки) | |
Сир пармезан – 1-2 ст. л. |
Стручкова квасоля в бальзамічний оцет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Квасоля стручкова – 2 чашки | |
Вода – 1 ст. л. | |
Часник – 2 зубчики | |
Бальзамічний оцет – 2 ст. л. | |
Базилік – жменя (листя) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Мигдальні горіхи – 2 ч. л. (шматочки) | |
Сир пармезан – 1-2 ст. л. |