Стручкова квасоля в бальзамічний оцет

Стручкова квасоля в бальзамічний оцет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У стручкової квасолі (при необхідності) видалити жорсткі кінці за допомогою кулінарних ножиць. Сковороду розігріти, закинути зелену стручкову квасолю, додавши при цьому трохи води.

Смажити зелену квасолю близько 3 – х хвилин. Потім додати 2 столові ложки бальзамічного оцту, 2 зубчики подрібненого часнику (можна видавити через чеснокодавку) і дрібно нарізаного листя базиліка. Смажити все протягом 1-ої хвилини, потім додати за смаком чорний мелений перець і морську сіль. Вимкнути вогонь. Готову зелену квасолю викласти на блюдо, посипати 2 чайними ложками нарізаного мигдалю і 1-2 столовими ложками тертого сиру пармезан.

Гарним доповненням до цієї страви буде червоний перець або гострий соус. Приємного апетиту!