Я приготувала традиційним способом. Судак, смажений в борошні на сковороді з додаванням моркви і цибулі.

Інгредієнти
| Судак – 1 рибка | |
| Борошно – 50 гр | |
| Цибуля – 1 шт | |
| Морква – 1 шт | |
| Олія (рафінована) – 50-100 мл | |
| Зелень – 100 гр | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Сіль – за вкуску | |
| Перець – за смаком |
Судак — річкова риба. Без судака не обходиться не один стіл. Судак відварений відмінно підходить для людей після операцій і травм. Для дієтичного харчування, що бажають скинути зайву вагу, він просто незамінний. З судака рекомендують починати прикорм маленьких дітей. У м’ясі судака міститься багато білка і корисних мікроелементів найважливіших для людського організму.
Покроковий рецепт


Тушку судака вимити, почистити і розпотрошити.

Потім порізати на порційні шматки.


В окремій тарілці готуємо борошно і сіль з перцем, перемішавши обвалюємо шматочки риби. У сковороду налити олію для смаження і нагріти до потрібної температури.


Викладаємо шматки в сковорідку. Обсмажуємо з двох боків до появи золотистої скоринки.

Поки судак смажиться нарізаємо цибулю кільцями і моркву невеликими шматочками і викладаємо до судку в сковороду. Я додаю трохи часнику для аромату, але це індивідуально.

Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і смажимо ще протягом 10 хвилин. Подаємо на стіл зі свіжою зеленню і овочами. Приємного апетиту!
