Простий рецепт приготування риби в духовці з гарніром.
Інгредієнти
Судак – 500 гр. порізаний на стейки | |
Картопля – 400 гр. | |
Цибуля – 1 головка | |
Рослинна олія – 40 мл | |
Вода – 150 мл | |
Сіль, перець, лавровий лист – за смаком |
Як приготувати Судак, запечений з картоплею
Ніжна риба – прекрасний варіант для сімейного вечері. Приготувати рибу за таким рецептом під силу будь-якій господині, а результат сподобається всім без винятку.
Покроковий рецепт
Підготувати рибу: розморозити (при необхідності), промити
Чищений картоплю порізати великими часточками
Цибулю порізати великими кільцями.
Викласти рибу на дно форми для запікання, в проміжки між рибою викласти картоплю. Зверху страву посипати цибулею, меленим перцем і сіллю. Полити інгредієнти рослинним маслом, додати воду.
Закрити форму фольгою. Поставити випікатися в духовку на 45 хвилин при температурі 190ºС. Приємного апетиту!