Суп-локшина на курячому бульйоні

Суп-локшина на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб урізноманітнити обідній перекус смачним супом, в якому використовується ячна локшина, спочатку відварюємо курку. Можна використовувати будь-яку частину птиці. Це може бути стегенце, спинка, крильця або інші частини. В ідеалі рекомендується взяти куряче філе, оскільки таке м’ясо ніжніше і в ньому відсутні кістки. Куряче м’ясо відварити до готовності, потім витягти його з каструлі. Одержаний курячий бульйон, приправити за смаком сіллю. Крім курячого м’яса і готової яєчної локшини в рецепті використовується картопля, морква і цибуля. Подробиці приготування смачного супу-локшини на курячому бульйоні описані нижче. Удачі вам у приготуванні смачного першого страви.

Покроковий рецепт