Суп Мінестроне-італійський супище

Суп Мінестроне-італійський супище – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Густий суп італійських селян, можна наїстися однією тарілкою.

Інгредієнти

Квасоля – 0,5 ст замочити на ніч
Морква – 3-4 шт
Цибуля – 1 шт
Перець солодкий – 3 шт
Баклажани – 3-4 шт в залежності від розміру
Картопля – 5 шт
Спеції,зелень – за смаком
Сіль – за смаком
Часник – 3-4 зубчики
рослинне масло – 100 мл
Пастернак – 1 шт
Томати – 4 -5 шт

Як приготувати Суп Мінестроне-італійський “супище”

Коли я вирішила приготувати суп мінестроне, то прочитавши безліч рецептів і рекомендацій по його приготуванню, зрозуміла, що класичного рецепту цього супу не існує. В кожній області і місцевості Італії його варять за своїм рецептам, де-то суп блендируют, десь навпаки інгредієнти ріжуть великими шматочками, десь додають макаронні вироби ( пасти), десь рис , квасоля або сочевицю.Суп мінестроне – це суп італійських селян,що в перекладі звучить як супище або великий суп, який готували з усього того, що є в будинку, навіть із залишків других страв, у складі супу можуть бути які завгодно овочі,вони можуть бути добре провареними або можуть бути альденто, головне щоб вони були сезонні, італійці не варять цей суп із заморожених овочів. Суп повинен бути густим.щоб можна було наїстися однією тарілкою. Ще в Італії віддають перевагу овочевих бульйонів для даного супу, хоча можуть додаватися ковбаса і грудинка, а також варять і курячий суп мінестроне, Сьогодні я розповім як я приготувала овочевий суп мінестроне з квасолею і баклажанами.

Покроковий рецепт



Квасоля,замочену на ніч,поставити варити заздалегідь.Морква,цибуля,пастернак вимити і почистити,солодкий перець,томати,баклажани вимити.Баклажани у мене і сині і білі, вирощені на моєму городі.



Цибулю ріжемо і викладаємо на сковороду з рослинним маслом і на повільному вогні прижариваем, потім ріжемо моркву і пастернак,теж викладаємо на сковороду, так само ріжемо баклажани викладаємо на сковороду до овочів.


Солодкий перець і томати теж ріжемо,викладаємо на сковороду до овочів, все тушкуємо на маленькому вогні, овочі для мінестроне повинні тушкуватися довго і повільно.


У цей час ріжемо дрібно часник, з відвареної квасолі зливаємо воду , ріжемо картоплю.

Закип’ятимо воду в каструлі,в окріп викладаємо наші овочі зі сковороди, хвилин через сім викладаємо картоплю і часник.


Також висипаємо в суп спеції і зелень. у мене лавровий лист,перець горошком,коріандр,суха зелень петрушки і кропу.Варимо до готовності картоплі. Наш суп Мінестроне готовий.