Суп-пюре з гороху з м’ясним фаршем
Інгредієнти
Горох – 250 гр. | |
Свинячий фарш – 500 гр. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Я дуже люблю супи-пюре. Вони має дуже ніжну текстуру і прекрасну консистенцію. Але іноді треба урізноманітнити будь-який навіть свій улюблений вид їжі. На це раз пропоную додати в кремову масу трошки свинячого фаршу. Суп виходить дуже смачним, зате більш ситним і наваристим
Покроковий рецепт
1. Горох відварити до готовності. Бажано замочити на ніч, щоб він швидше готувався.
2. Моркву і цибулю промити, нарізати шматками і додати до гороху. Долити потрібне кількість води і варити до готовності овочів.
3. Посолити, додати при бажанні спецій. Трохи охолодити і збити суп у пюре.подібну кашку.
4. Свинячий фарш обсмажити на сковороді. Додати в суп-пюре і варити ще 5 хвилин.
5. Гороховий супчик готовий. Приємного апетиту!