Ніжний, тонкий смак грибів, ніжна консистенція. Суп-пюре з печериць – вишуканий обід за півгодини.

Інгредієнти
| Печериці свіжі – 250 г | |
| Картопля – 2 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Вершки – 300 мл | |
| Лавровий лист – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. |
Суп-пюре з печериць з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Ніжний, тонкий смак грибів, ніжна консистенція. Суп-пюре з печериць – вишуканий обід за півгодини.

| Печериці свіжі – 250 г | |
| Картопля – 2 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Вершки – 300 мл | |
| Лавровий лист – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. |