Суп з галушками

Суп з галушками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, поїхали…
Дістаємо філе яловичини, курки і дрібно нарізаємо її шматочками. Беремо каструлю. В неї воду 4 літри і м’ясо. Ставимо на вогник і варимо близько години, не забуваючи прибирати піну зверху. Поки вариться яловичина, наріжемо дрібненько ріпчасту цибулю, моркву натремо на середній тертці. Картопля почистимо і наріжемо кубиками.

Теж зробимо і з перцем, попередньо очистивши його від насіння. Дістаємо сковорідку. У неї вливаємо трохи рослинного масла. Ставимо на плиту, розігріваємо і підсмажуємо ріпчаста цибуля й моркву.

Приготуємо тісто для галушок!
Беремо невелику, але глибоку миску. В неї яйце і молоко. Перемішуємо. Додаємо потрібне за рецептом кількість пшеничного борошна. Можна додати ребленной зелені. Солимо трохи і перемішуємо. Тісто для галушок готово!

Далі в каструлю з м’ясом додаємо кубики картоплі. Трохи посоливши, додаємо порізану селера. Варимо близько п’яти хвилин додаємо цибулю і моркву. Доводимо до кипіння.

Їдальні ложечкою сформуємо галушки, які потрібно опустити в киплячий суп. Після чого додаємо лаврушки і горошини перцю. Тепер додаємо улюблені сухі трави, 5 хвилин варимо і отримуємо чудовий супчик з галушками! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!