Для тих, хто не шукає простих шляхів рекомендуємо ознайомитися з сьогоднішнім рецептом. Цей суп готується швидко і виглядає незвично. Для його приготування вам знадобиться придбати.
Кокос – 1 плід;
філе куряче – 200 грам;
один помідор;
зелена цибуля – пучок;
рукола – за смаком;
спеції – за смаком.
1. Очистіть кокос. Для цього вам знадобиться в духовку розігріту до 200 градусів помістити кокос. Виконати всередині його отвір і злити рідину. Добре прогрітий розколоти кокос. У вас вийде тарілка з кокоса, в ній і будете подавати суп.
2. У каструлю відправте нарізане порційно філе. Відваріть з додаванням спецій.
3. Томат розріжте на 4 частини і додайте в суп.
4. Руколу порвіть руками і відправте в бульйон. Зелену цибулю наріжте крупно і теж відправте в суп.
5. М’якоть кокоса розріжте на кілька великих частин. Опустіть в суп і вимкне вогонь.
6. Розлийте суп з кокосовим тарілках і подавайте гостям.