Суп з курячих стегенець з гарбузом та квасолею

Суп з курячих стегенець з гарбузом і квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Поєднання курки і журавлини не рідкість зараз. Його можна зустріти у вишуканому ресторані або приготувати самостійно. Вишуканий, але, в той же час, простий і буденний смак, вабливий і глибокий аромат не зможе залишити байдужим справжнього гурмана.

Журавлина надає багатьом стравам незвичайної нотки завдяки своїй кислуватості та певної загадковості, в якійсь мірі. А тут і поготів. Курка отримає ніжний смак завдяки термічній обробці і дозволить повною мірою насолодитися цим безумовно дивовижним поєднанням. Для ситості додається квасоля.

Хоча б спробувати приготувати його варто навчити кожного. Тим більше, багато часу приділяти страви не потрібно буде. На його приготування навіть у самого «криворукий» людини піде близько години. Але ця трата часу того варто. Отже, розглядається суп з курки і журавлини.

Покроковий рецепт