В першу чергу будемо готувати тісто, так як йому потрібно буде трохи полежати, відпочити! З склянки борошна, одного яйця і води готуємо тісто. Я готую його у своєму блендоре зі склянкою, з хорошою потужністю. Розбиваю яйце. змішую з водою, на дно склянки наливаю половину яєчної суміші, за тим борошно, сіль і знову яєчну суміш. Пульсуючими натисканням на кнопку блендера за 1-2 хвилини замісити тісто. Воно збереться грудкою. Висипаємо його на стіл і вимішуємо тісто!
Даємо тісту відпочити хвилин тридцять, а в цей час чистимо і нарізаємо овочі! Картоплю ріжемо на кубики, моркву я натерла на тертці для корейської моркви, цибулю ріжемо кубиком!
Ставимо на вогонь каструлю з бульйоном, розігріваємо і кладемо картоплю і на середньому вогні відварюємо до напівготовності, в цей час робимо засмажку з цибулі і моркви. Додаємо зажарку до картоплі, наш напівфабрикат готовий.
Тепер робимо наші галушки! Тісто ще раз добре вымесим, що б воно було однорідним. Відрізаємо не великий шматочок і робимо джгутик, ковбаску, намагаємося зробити якомога тонше. Потрібно зробити кілька таких джгутів, накрити харчовою плівкою і по одному будемо джгутики перетворювати в галушки!
Від джгута відщипуємо маленький шматочок, натискаємо на нього і прокатує по досці, вийде завиток і так по черзі , не кваплячись робимо ракушечки! Кілька разів зробите, зрозумієте як це просто і буде у вас в копилочке такий цікавий варіант супу! На двох літрову каструлю у мене пішло дві третини тесту! Тісто універсальне, можна розкачати тонкий пласт, нарізати локшину і висушити!
Отримані галушки кладемо в приготований нами бульйон з картоплею і засмажкою і варимо до готовності! Зелень, сіль за смаком!
Суп готовий! Приємного Вам апетиту!