Суп з фрикадельками з кабачка і курячого філе – дієтичний обід для кожного!
Інгредієнти
Кабачок – 50 г | |
Манна крупа – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Картопля молода – 2 шт. | |
Чорний перець – щіпка | |
Молода морква – 1 шт. | |
Курячий фарш – 100 г | |
Молоко – 25 мл |
Суп з кабачково-курячими фрикадельками – смачне і наваристое перше блюдо для повсякденного меню. Дієтичний Суп, дуже ароматний і корисний. Це ідеальний варіант для вечері або обіду, який сподобається і дорослим і дітям.
Покроковий рецепт
Нарізати молода картопля на великі часточки. Промити овоч.
Моркву подрібнити. Додати до картоплі. Залити коренеплоди водою і відправити на вогонь. Варити до напівготовності.
Тим часом приготувати ніжні і соковиті фрикадельки з кабачка, курячого фаршу, молока та манної крупи. Довести суміш до смаку і сформувати мокрими долонями невеликі фрикадельки. Додати фрикадельки в суп. За бажанням, можна додати вермішель або рис на блюдо.
Подрібнити молодий цибулю і кріп. Додати в суп, довести страву до кипіння і зняти з вогню. Довести до гармонійного смаку.
Розлити суп по тарілках і подавати до столу. Блюдо відмінно підходить для ситного і смачного обіду, ідеально підійде для діток. Приємного апетиту!