Суп з пельменями по-турецьки

Інгредієнти
| Для тіста: | |
| Борошно – 2 чашки (вищого сорту) | |
| Сіль – 1/2 ч. л. | |
| Яйця курячі – 1 шт. | |
| Вода – 2/3 склянки | |
| Для начинки: | |
| Баранина або яловичина – 200 г | |
| Цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина | |
| Сіль – 1/2 ч. л. | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Для бульйону: | |
| Вершкове масло – 3 ст. л. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Томатна паста – 1 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Вода – 9 чашок | |
| Кінза – жменю рубаної |
