Попередньо брокколі залити окропом на 2 хвилини, злити. Так колір збережеться яскравим.
Ріжемо гарбуз кубиками як різали б картоплю на суп. Кидаємо в каструлю з киплячою водою.
Тремо на тертці моркву і ріжемо кубиками цибулю. Притушиваем трохи на сковороді з рослинним маслом.
Додаємо в каструлю до гарбузі моркву з цибулею, рис і брокколі. Кладемо лавровий лист, солимо, додаємо перець і спеції. Накриваємо кришкою і готуємо хвилин 20-25.
За 10 хвилин до закінчення приготування нарізаємо і відправляємо в суп петрушку.
Перевіряєте готовність страви з рису та цибулі. Дайте супу настоятися 10 хвилин.
Приємного апетиту!