Вважається, що в день потрібно з’їдати хоча б по 1 тарілці супу і краще в обід. Хочу запропонувати хороший і ситний обідній супчик. Готується довго, але результат вартий зусиль.
Покроковий рецепт
Якісно промитий горох замочуємо у воді заздалегідь (можна ввечері), щоб до моменту готування він добре розбухнув.
Ставимо 1 каструльку для варіння курячого бульйону. Ставимо 2-ю каструльку з горошком, води багато не додавати, краще підливати в процесі. Не забуваємо прибирати пінку. Готуємо горошок до пюрированной консистенції (близько 1,5 год).
Виловлюємо курочку з бульйону, вводимо горохове пюре.
Общипуємо мяско і повертаємо його в каструльку.
Шаткуємо цибульку і моркву дрібно брусочками, робимо засмажку.
Кубики почищеної і промитого картоплі закидаємо в гороховий бульйон. Через 5 хвилин після закипання додаємо зажарку. Нарізані на шматочки копченості додаємо в супчик ще через 5 хвилин.
Солимо за смаком, додаємо лавровий листочок і готуємо ще 10 хвилинок з маленьким вогнем.
Розливаємо суп по тарілочках, додаємо за бажанням петрушечку, укропчик зелений цибулька і сметанку.
Приємного апетиту.