Гриби необхідно відмити від лісової бруду і почистити.
Інгредієнти
Гриби білі – 200 гр Попередньо очитить | |
Картопля – 2 шт | |
Цибуля і морква – 1 шт Засмажити | |
Сіль, перець – За смаком щіпка |
Серпень саме час для походу в ліс за грибами. В нашому районі найчастіше зустрічаються білі гриби і красноголовики. Зараз я вам розповім як приготувати грибний суп до обіду на швидку руку.
Покроковий рецепт
Гриби очистити, дрібно нарізати і покласти в каструлю до закипання (поки не опустяться на дно).
Після того, як гриби будуть готові, дістати їх і дати висохнути.
Поки гриби сохнуть нарізати картоплю кубиками і покласти в каструлю.
Нарізати цибулю та моркву, покласти до них гриби і відправити їх на сковороду до готовності, після чого додати в каструлю.
Додати сіль, перець, лавровий лист і варити ще 5 хвилин до готовності.