Супернежный полуничний пиріг

Супернежный полуничний пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Полуничний пиріг люблять буквально все. А вже якщо він вийде ніжним-це подвійний успіх і радість. Отже, беремо ягоди і починаємо готувати.

Інгредієнти

борошно – 1 стакан
порошок для випічки (розпушувач) – 1/2ч.л
сода, погасити краплею оцту – 1/2ч.л
вершкове розм’якшене масло – 2ст.л
рослинне масло – 1ст.л
цукор – 2/3стакана
ванілін – пакетик
сіль – 1/4ч.л
грецький йогурт, змішати з невеликою кількістю води – 3/4стакана
полуниця, нарізана шматочками – 1 стакан з гіркою
спеції – за бажанням кориця, мускатний горіх

Як приготувати Супернежный полуничний пиріг

Для любителів прянощі в цей полуничний пиріг можна додати різні спеції… кориці і мускатний горіх. Додати спеції додадуть пирога унікальний смак і аромат!

Покроковий рецепт

Духовку розігріти до 180 градусів С.
Змішати в мисці розпушувач, сіль, соду і борошно. Додати вершкове і рослинне масло.

До пухкої маси збиваємо міксером. Додати ваніль. Для любителів прянощі в пиріг ви можете додатково додати кориці і/або мускатний горіх.

Тепер в 3 кроки додати борошно по черзі з йогуртом, перемішуючи. Починати і закінчувати потрібно додаванням борошна. Тісто перемішати лопаткою.

Викласти лопаткою тісто у форму, змащену маргарином. Зверху викласти полуницю і трохи посипати цукром. Випікати полуничний пиріг близько 25-30 хвилин.