Дуже простий рецепт. Страва смачна і ситна. Прекрасно підійде для вечірки з друзями.
Інгредієнти
Свинина – 1000г | |
Морква – 2 шт | |
картопля – 5 шт | |
Цибуля ріпчаста – 2 шт | |
Масло рослинне – 80 г | |
Часник – 5 зуб | |
сіль – за смаком |
Свиняче м’ясо дуже ніжне. Швидко готується. А якщо її приготувати в горщиках, вийде блюдо просто пальчики оближеш. Хочу поділитися з вами рецептом дуже простого блюда, яке відмінно підійде для теплого сімейного вечері.
Покроковий рецепт
Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти і сміливо приступайте до приготування. Свиняче м’ясо підійде, як м’якоть, так і на кістки. Воно прекрасно проварюється.
М’ясо промити і порізати на великі шматки.
Червону моркву порізати на дрібні кубики. А якщо готуєте для гостей, можна порізати квіточками. Блюдо буде виглядати більш естетично.
Ріпчасту цибулю поріжте півкільцями.
У невеликий казан або у глибоку сковороду налити трохи рослинного масла, розігріти і скинути м’ясо. Свинину потрібно злегка обсмажити на середньому вогні.
Поки обсмажується м’ясо, почистіть картоплю і порізати на великі шматки.
Почистіть кілька зубчиків часнику і подрібніть ножем.
Коли все буде підготовлено, візьміть горщики, вниз покладіть шматочки обсмаженого м’яса, покладіть картоплю, моркву, цибулю і часник. За смаком посоліть і поперчіть чорним меленим перцем. Можна додати улюблені приправи, коріандр або насіння зіри. Також можна додати будь-яку свіжу зелень. Закрийте горщики і поставте в заздалегідь розігріту до 200°С духовку і запікайте приблизно 40 хв.
От у нас і вийшло дуже смачне і ароматне блюдо. Готуйте і радуйте своїх рідних, пригощайте друзів. Приємного апетиту!