Смачний рецепт свинини з грибами.
Інгредієнти
Свинина (філе) – 350 грам | |
Гриби (білі, печериці) сушений набір – 30 грам | |
Бекон – 20 грам | |
Цибуля – 1 луковичка | |
Вершки (33% жирності) – 250 мілілітрів | |
Борошно – 1 їдальня ложка | |
Сіль і перець – за смаком |
В тому різноманітті страв зі свинини, не на останньому рахунку страву, дуже проста в готуванні під назвою свинина під грибним соусом. Саме про рецепт приготування цього чудового блюда й піде мова далі в моїй статті.
Покроковий рецепт
Отже, почнемо!
Перед приготуванням цієї страви необхідно приготувати гриби. Для цього потрібно їх відварити і дрібно нарізати. Той відвар, який був отриманий в результаті варіння грибів, нам також буде потрібен, тому не потрібно його виливати. Його треба процідити за допомогою марлі і відставити.
Тепер необхідно бекон нарізати на невеликі майбутні шкварочки і цибулю. Також необхідно вчинити і з нашим м’ясом. Наріжемо його на невеликі шматочки.
Дістаємо сковорідку і викладаємо на неї наші шкварочки. Обсмажуємо їх до того стану, поки з них витече весь свинячий жир. Саме на смальці будемо смажити все інше. Послідовно викладаємо на сковорідку цибулю і м’ясо з грибами.
Смажимо і постійно перемішуємо всі інгредієнти. Смажити треба до утворення на шматочках свинини характерною скоринки. Додаємо в миску борошно (по рецепту). Це робиться для того, що б борошно зібрала надлишки жиру. Далі додамо вже котрий стомився чекати відвар (200 мл), а також вершки (за рецептом). Також необхідно посолити і поперчити страву за смаком.
Далі вже йде процес варіння. Варити необхідно до того стану, поки соус не стане густим. Коли соус загусне наша свинина в грибному соусі готова!
Як гарнір можна використовувати відварну картоплю або рис.