Для приготування потрібна нежирна свинина і спеції.
Інгредієнти
свинина – 600 грам | |
олія соняшникова – 20 грам | |
цибуля – 1шт | |
часник – 3 зубчики | |
розмарин – 1-2 гілочки | |
сіль, перець – за смаком |
Соковита і ніжна свинина, готується легко і швидко. Блюдо виходить дуже смачним.
Покроковий рецепт
Підготувати м’ясо. Помити, просушити, нарізати великими шматками, поперчити, посолити і обсмажити на сковороді на сильному вогні до рум’яної скоринки. У каструлю скороварку кладемо гілочки розмарину, цибулю, часник, перець запашний горошок.
Далі перекладаємо м’ясо в каструлю і заливаємо гарячою водою.
Ще трохи солимо, добре закриваємо спеціальною кришкою і ставимо варитися на слабкий вогонь на 1 годину.
Вимикаємо вогонь і НЕ відкриваємо кришку ще 15 хв, щоб тиск в скороварці впало.
От і все. М’ясо готове! Насолоджуйтеся смачною стравою.