Свинина в скороварці

Свинина в скороварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковита і ніжна свинина, готується легко і швидко. Блюдо виходить дуже смачним.

Покроковий рецепт


Підготувати м’ясо. Помити, просушити, нарізати великими шматками, поперчити, посолити і обсмажити на сковороді на сильному вогні до рум’яної скоринки. У каструлю скороварку кладемо гілочки розмарину, цибулю, часник, перець запашний горошок.

Далі перекладаємо м’ясо в каструлю і заливаємо гарячою водою.

Ще трохи солимо, добре закриваємо спеціальною кришкою і ставимо варитися на слабкий вогонь на 1 годину.



Вимикаємо вогонь і НЕ відкриваємо кришку ще 15 хв, щоб тиск в скороварці впало.
От і все. М’ясо готове! Насолоджуйтеся смачною стравою.