Є безліч способів смачно приготувати свинину. Спробуйте цей рецепт, в якому свинина відмінно поєднується з гречаною крупою і овочами.
Інгредієнти
Свинина – 300 гр | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Гречана крупа – 1 склянка | |
Вода – 3 склянки | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений чорний – за смаком | |
Зелень – за бажанням |
Для приготування смачної свинини вам потрібно гречана крупа, овочі (морква і цибуля), рослинна олія, спеції. За бажанням можна додати при подачі страви свіжої зелені. Готувати свинину з гречаної великої будемо в каструлі. Таке ситне страву цілком можна включити в обіднє меню в якості другої страви.
Покроковий рецепт
Отже, м’якоть свинини в потрібній кількості промиваємо, а потім насухо обтираем паперовим рушником. Перекладаємо м’ясо для нарізки на обробну дошку. Нарізаємо свинину у формі брусків або кубиків. У каструлі розігріваємо рослинне масло. Перекладаємо в каструлю нарізку з свинини. Трохи приправляємо сіллю на своє уподобання, можна поперчити.
Тушкуємо свинину в каструлі на помірному вогні, а самі підготуємо овочі. Очищену моркву подрібнюємо за допомогою терки, цибулю просто дрібно рубаємо шматочками.
Підготовлені для страви овочі перекладаємо в каструлю до свинячим шматочках. Продовжуємо мучити.
Наступний кулінарний етап – підготовка гречки. Дуже ретельно промиваємо її. Видаляємо чорні зернятка, якщо є такі.
Промиту гречку викладаємо до інгредієнтів в каструлю. Заливаємо кип’яченою водою. Солимо. Варимо до повної готовності всіх інгредієнтів страви.
Смачна свинина готова, пригощайтесь на здоров’я!