Підготуємо інгредієнти для нашого страви.
Ріжемо м’ясо на порційні шматочки і відбиваємо їх для ніжності молоточком, очищаємо і подрібнюємо часник. Солимо відбиті шматочки м’яса і змащуємо їх часником.
Настав час приготувати тісто. Для цього необхідно змішати молоко, яйце, сіль і борошно. По консистенції має вийти густе, не растекающееся тісто. При необхідності можна додати ще борошна.
Приготувавши тісто, ставимо сковороду з достатньою кількістю соняшникової олії грітися. Масла треба таку кількість, щоб хоча б наполовину закривав м’ясо. Опускаємо м’ясо в тісто і викладаємо на сковороду.
Смажимо кожен шматочок на невеликому вогні кожну сторону за 10 хвилин. М’ясо в тісті готово!