Свиняча відбивна з кабачками і сиром

Свиняча відбивна з кабачками і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячі відбивні я робила зі свинячої вирізки.
Вирізку промити під водою, злегка обсушити, нарізати на великі шматки. Кожен шматочок покласти в поліетиленовий пакет, відбити з обох сторін молоточком. Свинячі відбивні з двох сторін, посолити, за бажанням поперчити. Моркву почистити, натерти на дрібній тертці. Кабачок (краще брати молодий, можна використовувати цукіні) помити, натерти на дрібній тертці. Підготувати сир, натерти на тертці. Деко вистелити фольгою (глянсовою стороною догори, щоб м’ясо швидше приготувався), змастити рослинним маслом. Викласти на змащену фольгу свинячі відбивні. На кожну відбивну викласти по 2 – 3 столові ложки тертих кабачків, потім трохи моркви.

Зверху відбивні присипати тертим сиром (бажано використовувати сир твердих сортів, хоча, не принципово). Розігріти духовку до 180 – 200 градусів. Поставити в духовку деко з м’ясом на 2 – 3 рівень, запікати близько 20 – 30 хвилин. Якщо сир на м’ясі почне горіти, накрийте м’ясо пекарської папером або фольгою (глянсовою стороною догори, щоб тепло відбивалося).

Свиняча відбивна з кабачками, морквою і сиром готова.

Така страва стане прикрасою будь-якого столу. Відбивну можна подавати з вашим улюбленим гарніром або свіжими овочами. (Таке блюдо краще подавати відразу гарячим або теплим). Приємного апетиту!