Свиняча відбивна з кабачками і сиром

Свиняча відбивна з кабачками і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відбивна зі свинини – простий і нескладний у приготуванні блюдо. Таке блюдо чудово підійде як «щоденний» вечеря, так і до столу у вигляді святкової трапези. Вигадувати нічого нового не стала (всі до мене придумали ). Що знайшлося в холодильнику, то і приготувала.. .кабачок, морква, завалявшийся сир і свиняча вирізка. Можна використовувати прянощі за смаком. Для того щоб м’ясо приготувався швидше (хоча, якщо ви будете використовувати вирізку, вона і так швидко готується) і прийняв певну форму, я попередньо відбиваю. Порада: щоб бризки не летіли в різні боки, свинину я відбиваю в поліетиленовому пакеті. Запечене м’ясо виходить соковитим, не жирним і відразу з овочами. Час запікання залежить від виду та свіжості м’яса.

Думаю, цей рецепт підійде навіть дітям. На гарнір можна подати все що завгодно. Чудово підійде картопляне пюре або відварний рис. Чекаю ваших емоцій, може якихось порад. Діліться своїми змінами в рецептурі.

Покроковий рецепт