Свиняча вирізка в часниково-гірчичному маринаді

Свиняча вирізка в часниково-гірчичному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти розраховані на 3-4 порції.

Інгредієнти

Свиняча вирізка – 1 шт (400-500 г)
Бальзамічний оцет – 3 ст. л.
Рослинне масло – 3 ст. л.+ 1 ст. л.
Зерниста гірчиця – 1 ч. л.
Гірчиця – 1 ч. л.
Часник – 3 зубчики
Орегано – 1 ч. л.
Чебрець – 1 ч. л.
Сіль – 1/2ч.л.

Як приготувати Свиняча вирізка в часниково-гірчичному маринаді

.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Приготувати маринад. Змішати в глибокій чашці бальзамічний оцет, 3 столові ложки рослинної олії, столову і зернисту гірчицю, дрібно рубаний часник, сухі трави і сіль.

М’ясо промити, обсушити, покласти в щільний пакет, вилити в нього часниково-гірчичний маринад. Маринад розподілити. По можливості пакета випустити повітря, щільно закрити, поставити в холодильник на 1 годину (можна і більше).

Через годину…розжарити сковороду гриль з 1 столовою ложкою рослинного масла. Викласти на неї вирізку, смажити до рум’яної скоринки з усіх боків.

Потім м’ясо перекласти в вогнетривку форму, поставити запікатися в духовку при температурі 180-190 С на 20-30 хвилин. Перевірити готовність м’яса дуже просто. Якщо проколоти ножем і витікати прозорий сік – м’ясо готове :-), якщо сік рожевий – продовжити запікання, якщо соку немає – на жаль, ви пересушили м’ясо :-(. Подавати м’ясо з вишневим соусом. Рецепт вишневого соусу до м’яса. Надзвичайно смачно! Приємного апетиту!