За бажанням додайте будь-які інші овочі! Вийде різноманітніше і ситніше!

Інгредієнти
| Цвітна капуста – 400 гр | |
| Брокколі – 200 гр | |
| Картопля – 6 шт | |
| Морква – 3 шт | |
| Ребра – 4 шт | |
| Майонез – 50 гр | |
| Сіль – За смаком | |
| Перець – За смаком | |
| Зелень – 10 гр |
Якщо вам часто доводиться задерживатся з роботи,а хочеться порадувати своїх домочадців смачними вечерею, тоді цей рецепт саме для вас.
Покроковий рецепт

Ребра порізати, помити під теплою водою. Овочі помити, почистити! Приготувати все необхідне. І приступити до приготування.

Моркву порізати дрібним трикутником, картоплю брусочками, цвітну капусту і броколі розділити на гілки (або придбати у магазині в замороженому вигляді)

Цвітну капусту,броколі,моркву припустити протягом 10-15 хвилин. Не до повної готовності.

Всі інгредієнти помістити в одну ємність, додати сіль, перець за смаком, майонез. Все ретельно перемішати.

Латок застелити пергаментним папером і викласти з одного краю ребра, з іншого овочі. Викладати рівномірно, щоб всі інгредієнти ретельно пропеклися.

Розігріти духовку до 180 градусів і випікати 40 хвилин. Перед подачею посипати зеленню. Приємного апетиту!
P. S Майонез можна замінити сметанною, різноманітними соусами Або ж додати соняшникової олії.
