Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом – смачне рішення вечірньої трапези.
Інгредієнти
Свиняча відбивна – 6 шт свинячих відбивних на кістки | |
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Вершкове масло – 2 столові ложки | |
Зелені яблука – 2 цілих яблука | |
Вино біле сухе – 1 / 2 склянки | |
Оцет яблучний – 2 чайні ложки | |
Кленовий сироп – 3 / 4 склянки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Кус-кус – у вершках під сиром |
Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом – смачне рішення вечірньої трапези. М’ясо обсмажується на сковороді, а потім гаситься в яблучному соусі.
Покроковий рецепт
У великій сковороді на середньому вогні змішати і розтопити оливкова і вершкове масло. Свинячі відбивні, посолити і поперчити з обох сторін. Викласти на сковороду. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору.
Відбивні перекласти зі сковороди на тарілку.
У тому ж маслі на слабкому вогні обсмажити дрібно порізані кубиками яблука.
Додати вино і оцет, тушкувати до випаровування рідини в 2 рази (близько 5 хвилин). Додати кленовий сироп, посолити, поперечить, перемішати.
Закинути назад свинячі відбивні. Сковороду закрити кришкою і тушкувати м’ясо на слабкому вогні 20 хвилин.
Подавати з вершковим кус кусом під сиром. Насолоджуйтесь!