Святковий салат «Оселедець під шубою» з яблуком і яйцем

Святковий салат «Оселедець під шубою» з яблуком і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В рецепті використовуються традиційні продукти для оселедця під шубою: відварені картоплини, морква, буряк, цибуля і, звичайно ж, філе солоної оселедця. Дані інгредієнти, як прийнято в цьому салаті, укладаються шарами. Крім перелічених компонентів в салатному блюді використовуються відварні курячі яйця і зелене яблуко. Поєднання цих інгредієнтів робить оселедець під шубою з пікантним смаком. Обов’язково запишіть цей рецепт в свій кулінарний блокнот, оскільки він різноманітить ваше святкове меню і знайде своїх шанувальників. Для популярної оселедця під шубою відваріть заздалегідь картопляні бульби, моркву і буряк. При варінні коренеплоди приправте сіллю. Також потрібно відварити курячі яйця. Відварені інгредієнти обов’язково остудіть, а потім очистіть. Про те, в якому порядку укладати шари салату, розповідається докладно і з фото в нижчеподаному рецепті.

Покроковий рецепт