Святковий салат «Оселедець під шубою» з яблуком і яйцем

Святковий салат «Оселедець під шубою» з яблуком і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищений картопля подрібнюємо на крупній тертці. Розміщуємо одно у відповідному салатнику картопляний шар.

Змащуємо його майонезом. Зручно зробити сітку з майонезу, зрізавши куточок упаковки.

Замаринуем для салату цибулю. Подрібнюємо цибулину, додаємо по чайній ложці солі і цукру. Доливаємо оцет, перемішуємо.

На картопляний шар поміщаємо цибулевий.

Філе оселедця нарізаємо шматочками. Розміщуємо рибний шар. Додаємо «горошини» майонезу.

Наступний шар – з натертої моркви.

Потім послідує шар з подрібненого на тертці зеленого яблука.

Натираємо курячі яйця. Викладаємо з них шар. Змащуємо його майонезом.

Завершальний шар робимо з натертого буряка. З цього шару також проходимся майонезом.

Прикрашаємо оселедець під шубою за своїм бажанням. Даємо салату просочитися, а потім подаємо на святковий стіл. Приємного апетиту!