Тефтелі-їжачки з яловичини з рисом

Тефтелі-їжачки з яловичини з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловичий фарш розморожуємо (якщо потрібно).

Кладемо в глибоку миску, додаємо яйце, перемішуємо.

Солимо, додаємо перець. Можна ще додати будь-які улюблені приправи або зелень.

Цибулю тремо на тертці, додаємо до фаршу.

Рис промиваємо, перекладаємо в миску з фаршем. Все добре перемішуємо. Формуємо тефтелі (розмір якою вам хочеться), спочатку обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії, потім додаємо воду, майже повністю покриває тефтелі. Чекаємо, коли закипить. Зменшуємо вогонь, додаємо сіль, приправи, лавровий лист, накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на 50-60.



Готові тефтелі можна подавати без гарніру, так як у них вже є рис, або з овочами. Приємного апетиту!