Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом

Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування знадобитися яловича вирізка, капуста, петрушка, сир, яйця, насіння льону, соєвий соус, оливкова та соняшникове масла.

Інгредієнти

Яловича вирізка – 300 гр
Капуста (білокачанна або пекінська) – 250 гр
Петрушка – 70 гр (пучок)
Сир твердий – 170 гр
Яйце – 2 шт
Насіння льону – 2 столові ложки
Соєвий соус – за смаком
Оливкова олія – за смаком
Соняшникова олія – для смаження
Сіль, перець, спеції – за смаком при обсмажуванні м’яса

Як приготувати Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом

На сучасному етапі розвитку кулінарного мистецтва існує різноманітне безліч салатів. Одним з видів є теплий салат, який поєднує овочеву подушку і гаряче м’ясо. Теплий салат з яловичини – відмінне рішення на користь смачного, ситного і здорової страви.

Покроковий рецепт


Готуємо всі інгредієнти, а потім на розігріту сковорідку додаємо нарізану шматочками яловичину і обсмажуємо до готовності на середньому вогні з використанням олії соняшникової, а також солі і чорного молотового перцю, за бажанням – улюбленої приправи до м’яса. Під час приготування яловичої вирізки, продовжуємо підготовку решти інгредієнтів.

Відварюємо яйця круто

Нарізаємо капусту тонкими скибочками

Режим петрушку

Відварені яйця подрібнюємо за допомогою сітки або ножем нарізаємо

Режим кубиками сир твердий

Змішуємо всі інгредієнти, додаємо насіння льону в кількості двох столових ложок.

Додаємо добре обсмажену до скоринки яловичину, заправляємо соусом в пропорціях 1/1 – соєвий і оливкове масло, ретельно перемішуємо. Подаємо салат теплим, поки яловичина не охолола. Приємного апетиту!