Тістечко Блонді з горіховою начинкою і гірким шоколадом

Тістечко Блонді з горіховою начинкою і гірким шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне вершкове тістечко! Горіхи кешью можна сміливо замінити волоськими, а тростинний цукор звичайним білим, але його потрібно 200 грамів.

Покроковий рецепт

Горіхи дрібно порубати, можна подрібнити в блендері так, щоб залишилися великі шматочки.

Два виду шоколаду дрібно рубаємо ножем.

Масло подтапливаем на мінімальному вогні, до рідкого стану, даємо золотистої рідини охолонути.

Охолоджене масло з’єднуємо з коричневим і ванільним цукром, розчинення солодких кристалів домагатися не треба.

Водимо в цукрово-масляну суміш пару яєць, розмішуємо, поки яйця не будуть повністю замішані в основу.

Пшеничне борошно пропускаємо через ситечко разом з пекарським порошком і всипати сіль, розмішуємо.

Всипаємо суміш із сухих компонентів в основу розмішуємо, як тільки білих частинок не буде видно, припинити вимішування.

Додаємо в тісто січені горіхи і шоколад, розмішуємо.

Квадратну форму промазуємо рослинним маслом і вистилаємо якісної пергаментним папером, викладаємо шоколадно-горіхове тісто, розрівнюємо його ложкою або лопаткою.

Відправляємо десерт в розпечену духовку приблизно на 25-30 хвилин, серединка тістечка повинна бути тягучою і ніжною.