Тістечко Павлова з кремом Шантильї і ягодами

Тістечко Павлова з кремом Шантильї і ягодами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочеться окремо розповісти про крем… Крем Шантильї (Шантійі) тільки за своєю назвою здається чимось складним, хвилюючим і екзотичним. Насправді він відомий більше як збиті вершки з додаванням цукрового піску і ванільного цукру. Він має французьке коріння і прийшов до нас від Франсуа Вателя, який служив у замку з однойменною назвою ще в Новий Час. Сьогодні Шантійі – це той крем, який прикрасить будь десерти і додасть їм тонкий і вишуканий смак.

Час приготування – півтори години.
Кількість готуються порцій – 4.

Покроковий рецепт