Тісто «Потопельники»

Тісто «Потопельники» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт тіста – просто знахідка для тих, у кого немає часу чекати підйому тесту. Вона швидко підходить (менш, ніж за півгодини), не вимагає часу на расстойку. Пиріжки, біляші, піца з цього тіста виходять пишними, м’якими, довго не черствіють. За рахунок великої кількості містяться в ньому жирів тісто виходить ситним і здобним, свіжі дріжджі надають йому неповторний аромат свіжого хліба.
Свою назву тісто отримало з-за незвичайного способу, який використовується для його підйому. Тісто підходить в холодній воді.
Тісто підходить для випічки і для смаження. Можна готувати невеликі пиріжки, кулеб’яки, біляші, пиріжки, можна випікати закритий пиріг. Начинки варіюються – можна використовувати м’ясні начинки рибні, овочеві. Можна випікати і смажити пиріжки з повидлом. Тісто універсальне, просте в приготуванні, швидке.

Покроковий рецепт