Ароматний томатний суп з квашеними огірками та гречкою, для ситості додаємо картоплю
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Гречка – 100 гр. | |
Солоні огірки – 4 шт. | |
Томатний соус – 100 мл | |
Сіль – за смаком |
Моя сім’я просто обожнює томатні супи. Особливо донька, вона готовий їх є постійно. Адже що може бути краще легкого овочевого супу з приємною кислинкою. Такий суп добре і в холодному і в гарячому вигляді. Я зазвичай їх варю тільки з одними овочами, але в сьогоднішній варіант я все-таки вирішив додати трохи гречаної крупи, так суп виходить посытнее його на довше вистачає. А то просто овочевий йде за два дні. І це при тому, що вариться велика каструля.
Покроковий рецепт
1. Картоплю і цибулю очистити, промити і нарізати кубиками.
2. Картоплю залити водою і поставити на плиту. Довести до кипіння і зняти піну, яка утворилася.
3. Солоні огірки нарізати четвертинками. Відміряти гречку
4. Коли картопля закипить, додати цибулю, огірки і гречку. Посолити. Варити до готовності (40 хвилин.