Томатний суп з квашеними огірками і гречкою

Томатний суп з квашеними огірками та гречкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний томатний суп з квашеними огірками та гречкою, для ситості додаємо картоплю

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Гречка – 100 гр.
Солоні огірки – 4 шт.
Томатний соус – 100 мл
Сіль – за смаком

Як приготувати Томатний суп з квашеними огірками і гречкою

Моя сім’я просто обожнює томатні супи. Особливо донька, вона готовий їх є постійно. Адже що може бути краще легкого овочевого супу з приємною кислинкою. Такий суп добре і в холодному і в гарячому вигляді. Я зазвичай їх варю тільки з одними овочами, але в сьогоднішній варіант я все-таки вирішив додати трохи гречаної крупи, так суп виходить посытнее його на довше вистачає. А то просто овочевий йде за два дні. І це при тому, що вариться велика каструля.

Покроковий рецепт

1. Картоплю і цибулю очистити, промити і нарізати кубиками.

2. Картоплю залити водою і поставити на плиту. Довести до кипіння і зняти піну, яка утворилася.


3. Солоні огірки нарізати четвертинками. Відміряти гречку

4. Коли картопля закипить, додати цибулю, огірки і гречку. Посолити. Варити до готовності (40 хвилин.