Томатно-часниковий соус для шашлику

Томатно-часниковий соус для шашлику – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Томатно-часниковий соус для шашлику, смак якого можна відрегулювати за своїм розсудом

Покроковий рецепт

Додайте всі інгредієнти в каструлю. Доведіть до кипіння на середньому вогні.

Зменшіть вогонь до маленького і варіть все на повільному вогні близько 30 хвилин, періодично помішуючи.

Досягніть свого власного аромату і смаку соусу, пробуючи його, і додаючи більше або менше ті чи інші інгредієнти (сіль / перець / солодкість).

Дайте повністю охолонути томатно-чесночному соусу.
Зберігайте приготований соус для шашлику в герметичному контейнері в холодильнику. Термін зберігання максимум – тиждень.