Тріска, запечена з кабачками і картоплею

Тріска, запечена з кабачками і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати не всіма улюблену рибу, щоб вона сподобалася всій родині? І щоб приготування не забрало багато часу? Ось варіант вирішення цієї проблеми.

Покроковий рецепт

Будь заморожене порційне філе тріски заздалегідь дістаньте з морозилки. Можна не чекати остаточної розморожування. Головне, щоб порції відділялися один від одного.

Кабачки і картоплю нарізати кружечками. Картоплю тонший, вона готується довше, 0,5 див. Кабачки – кружечками по 1,5 – 2 див.

На деко постелити папір для випічки, на неї рівним шаром викласти картоплю, посолити, посипати будь-якими обраними спеціями. Зверху викласти рівний шар кабачків, посолити. На нього викладаємо рибу. Якщо філе занадто крупно нарізано, можна шматочки зробити поменше. Я рибу не солю, взагалі, солі вистачає і в овочах. Робіть по своєму смаку.

На тріску кладемо ще шар картоплі, солимо, спеції, потім шар кабачків і посипаємо зверху сиром.

Накриваємо зверху шаром паперу для випічки і ставимо в попередньо розігріту духовку на 45 хвилин.

Через 45 хвилин знімаємо верхній шар паперу і ставимо назад в духовку ще на 15 хвилин, щоб страва підрум’янилося.

Через 15 хвилин виймаємо з духовки і з задоволенням їмо!