Цибулевий суп з остринкой

Цибулевий суп з остринкой – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати французький цибулевий суп простіше, ніж ви думаєте! Приготування не вимагає багато зусиль і терпіння, а його прості інгредієнти дають насичений смак, який вам точно сподобається.

Інгредієнти

цибуля порей – 1 стебло
цибуля червоний – 1 штука
цибуля біла – 1 штука
цибуля ріпчаста і шалот – 1 штука
сир – за смаком
хліб – 2 скибочки
гострий перець – 1 стручок
курячий бульйон – 0,5 літра
вершкове масло – на смак

Як приготувати Цибульний суп з остринкой

Цибулевий суп – популярне блюдо французької кухні. Існує чимало рецептів його приготування, але ми пропонуємо простий і особливий.

Покроковий рецепт

1. Цибулю очистити і нарубати. Пасерувати його у вершковому маслі до напівготовності.

2. Поступово підливати курячий бульйон. Готувати протягом 20 хвилин.

3. Духовку прогріти до 170 градусів.

4. Вилити в суп керамічну форму для духовки.

5. Хліб натерти гострим перцем. Обсмажити з обох боків до золотистого кольору.

6. Викласти зверху в суп скибочку хліба і рясно присипати сиром. Залишити в духовці на 10 хвилин і відразу подавати прикрасивши зеленню.