Приготувати французький цибулевий суп простіше, ніж ви думаєте! Приготування не вимагає багато зусиль і терпіння, а його прості інгредієнти дають насичений смак, який вам точно сподобається.
Інгредієнти
цибуля порей – 1 стебло | |
цибуля червоний – 1 штука | |
цибуля біла – 1 штука | |
цибуля ріпчаста і шалот – 1 штука | |
сир – за смаком | |
хліб – 2 скибочки | |
гострий перець – 1 стручок | |
курячий бульйон – 0,5 літра | |
вершкове масло – на смак |
Цибулевий суп – популярне блюдо французької кухні. Існує чимало рецептів його приготування, але ми пропонуємо простий і особливий.
Покроковий рецепт
1. Цибулю очистити і нарубати. Пасерувати його у вершковому маслі до напівготовності.
2. Поступово підливати курячий бульйон. Готувати протягом 20 хвилин.
3. Духовку прогріти до 170 градусів.
4. Вилити в суп керамічну форму для духовки.
5. Хліб натерти гострим перцем. Обсмажити з обох боків до золотистого кольору.
6. Викласти зверху в суп скибочку хліба і рясно присипати сиром. Залишити в духовці на 10 хвилин і відразу подавати прикрасивши зеленню.