Курка, запечена в східному стилі готується просто… натирається спеціями і запікається в духовці
Інгредієнти
Тушка курки – 1 шт. | |
Соєвий соус – 250 мл | |
Приправа для курки – 1 упаковка | |
Часник – 1 головка | |
Імбир – 4 див. |
Як приготувати Ціла курка, запечена в східному стилі
Чудова запечена курка з східними ароматами – прекрасне блюдо вихідного дня
Покроковий рецепт
1. Курку помити, обсушити і покласти в глибоку каструлю.
2. Залити соєвим соусом.
3. Додати приправу для курки.
4. Натерти імбир і видавити часник. Втерти всі спеції в курку і поставити маринуватися на ніч у холодильник.
5. Запекти курку в духовці при 180 градусах 1 – 1,5 години, в залежності від розміру тушки. Якщо боїтеся, що курка пригорить, накрийте її фольгою при запіканні. В кінці можна зняти захист і підрум’янити птицю до бажаного кольору.