Тушкована капуста з перцем і помідорами

Тушкована капуста з перцем і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тушковану капусту з перцем і помідорами можна використовувати як самостійну страву, а можна подавати з гарніром, наприклад з картопляним пюре.

Інгредієнти

капусти – близько 300 г
помідори – три
цибулинки – дві
болгарський перець – один
лимон – один
часнику – кілька зубчиків
масло (беруть рослинна), – для смаження
каррі – 1 / 2 ч. ложки
цукор – за смаком
сіль – за смаком
зелень – при подачі

Як приготувати Тушкована капуста з перцем і помідорами

Відмінний закуска з овочів, приготування якого займає півгодини. Підійде для повсякденного трапези.

Покроковий рецепт

1. Спочатку ріжуть білокачанну капусту тоненькою соломкою і перетирають з сіллю.

2. Перець очищають від насіння і білих перегородок, нарізати уздовж смужками. Очищений часник з цибулею подрібнюють дрібніші.

3. Помідори ж нарізають досить великими шматочками.

4. Часник, цибулю і болгарський перець просмажують на олії, потім додають капусту з шматочками помідорів. Додають каррі, цукор і сіль за смаком.

5. Вливають трохи води з лимонним соком. Гасять на тихому вогні приблизно п’ятнадцять хвилин, іноді помішуючи вміст сковорідки.

6. Перед подачею білокачанну капусту тушковану з перцем і помідорами залишається прикрасити рубаною свіжої зеленню.