Рецепт простий і смачний. Швидкий і найулюбленіший.
Покроковий рецепт
Нарізаємо свинину на великі шматочки. Обвалюємо отримані шматки в суміші борошна, солі і спецій.
На сковороду наливаємо олію, кладемо шматочки свинини і обсмажуємо до золотистого кольору.
Тим часом нарізаємо на великі шматочки картоплю, моркву і цибулю.
Перекладаємо обсмажені шматочки свинини в каструлю.
На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору.
Кладемо цибулю з морквою зверху свинини, додаємо картоплю, заливаємо все закип’ятила водою. Сіль, перець за смаком.
Коли вода закипить, зменшуємо вогонь до середнього. Тушкуємо страву протягом 30-40 хвилин. В кінці все перемішуємо і розкладаємо по тарілках.