Тушкована квасоля

Тушкована квасоля – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Квасоля для страви краще вибирати не сильно зрілу, тоді страва вийде ніжне і соковите. Але якщо є квасоля, але жорстка, тоді потрібно збільшити час варіння квасолі.

Покроковий рецепт

Зелену квасолю очистити від ниток, нарізати і помити. Потім залити водою так, щоб вода накривала квасоля. Поставити варитися. Час варіння залежить від того,наскільки жорстка квасолю, але не менше 1 години. Коли відчуєте, що квасоля пом’якшилася, потрібно посолити і залишити тушкуватися до тих пір, поки води не залишиться менше одного стакана.



Потім по черзі додати нарізану цибулю, помідор і зелень. В цьому блюді зелені багато не буває. Приправити хмелі-сунелі і чорним перцем. Переміщати і залишити гаситися ще хвилин на 5.

Далі три яйця добре збити і залити ними квасоля. Не перемішувати! Накрити кришкою і вимкнути плиту.

Подавати квасолю можна в гарячому і холодному вигляді! Приємного апетиту!