Тушковані котлети з курино-свинячого фаршу

Тушковані котлети з курино-свинячого фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. М’ясо перемолоти на м’ясорубці у фарш разом з цибулею. Посолити, поперчити, додати орегано.

2 Гарненько перемішати, вибити, тоді м’ясо буде соковитішим.

3. Сформувати котлетки і викласти на сковороду. Готувати на олії на маленькому вогні, накривши кришкою. У такому разі котлети будуть трохи пускати сік, і як би не смажиться, а тушкуватися.
*Можна додати трохи води.

4. Смак котлет виходить не такий як у варені на пару, а більш насичений – схожий на смажені. Але зате такі котлети набагато корисніше, особливо для дітей.