Ароматні тушковані курячі ніжки з персиками
Інгредієнти
курячих ніжок – 12 шт | |
рослинна олія – 1 ст. л. (15 мл) | |
цибуля – 1 шт нарізаний | |
часник – 2 зубчики дрібно нарізаний | |
курячого бульйону – 1/2 чашки (125 мл) | |
лимонний сік – 1/2 лимона | |
соус – 200 мл з сливи, вишні, тайська або будь-кисло-солодкий | |
персики, свіжі або консервовані – 1 склянка (250 мл) нарізані |
Дуже незвичайне, смачне поєднання курячих ніжок з персиками. М’ясо птиці гаситься з персиками і виходять найніжніші гомілки
Покроковий рецепт
КРОК ПЕРШИЙ
У сковороді, досить великий, щоб вмістити всі курячі ніжки, розігрійте масло на середньому вогні. Додайте курку і обсмажуйте на сильно вогні до золотистого кольору, близько 5 хвилин. Витягніть курячі ніжки на тарілку, відкладіть в сторону.
КРОК ДРУГИЙ
Злити зайве масло з сковороди. Додайте в цю ж сковороду порізану цибулю і часник. Смажте, помішуючи, протягом 3 хвилин або поки цибуля не стане м’яким.
ТРЕТІЙ КРОК
Додайте курячий бульйон, лимонний сік, соус, порізані персики і курячі ніжки.
КРОК ЧЕТВЕРТИЙ
Зменшити вогонь до середнього, низького. Гасити курячу гомілку до готовності, близько 15 хвилин.