Тушковані курячі ніжки з персиками

Тушковані курячі ніжки з персиками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматні тушковані курячі ніжки з персиками

Інгредієнти

курячих ніжок – 12 шт
рослинна олія – 1 ст. л. (15 мл)
цибуля – 1 шт нарізаний
часник – 2 зубчики дрібно нарізаний
курячого бульйону – 1/2 чашки (125 мл)
лимонний сік – 1/2 лимона
соус – 200 мл з сливи, вишні, тайська або будь-кисло-солодкий
персики, свіжі або консервовані – 1 склянка (250 мл) нарізані

Як приготувати Тушковані курячі ніжки з персиками

Дуже незвичайне, смачне поєднання курячих ніжок з персиками. М’ясо птиці гаситься з персиками і виходять найніжніші гомілки

Покроковий рецепт

КРОК ПЕРШИЙ
У сковороді, досить великий, щоб вмістити всі курячі ніжки, розігрійте масло на середньому вогні. Додайте курку і обсмажуйте на сильно вогні до золотистого кольору, близько 5 хвилин. Витягніть курячі ніжки на тарілку, відкладіть в сторону.

КРОК ДРУГИЙ
Злити зайве масло з сковороди. Додайте в цю ж сковороду порізану цибулю і часник. Смажте, помішуючи, протягом 3 хвилин або поки цибуля не стане м’яким.

ТРЕТІЙ КРОК
Додайте курячий бульйон, лимонний сік, соус, порізані персики і курячі ніжки.

КРОК ЧЕТВЕРТИЙ
Зменшити вогонь до середнього, низького. Гасити курячу гомілку до готовності, близько 15 хвилин.